Wednesday, 7 September 2011

Hafiy naik pangkat..

Salam, rasanya lama sangat kot dah tak menulis. Pagi ni ada mood nak menulis... nak update selalu tak tersempat kot... Tapi wanna share... My little son akan dinaikkan pangkat kepada "abang" insyaAllah serta merta... Syukur alhamdulillah... rasanya aku mmg menunggu kehamilan kedua sebab aku dah mengira2 untuk stop mengandung pada usia 35... umur 35 tahun nanti aku bercadang nak fokus terus membesarkan anak2 ku dengan baik...at the same time ada hati nak sambung belajar sebenarnya.... So, biarlahaku lebih fokus time tu... Kerja? takper... InsyaAllah buat sket2 bleh.... :)

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete